Ouderen Fysiotherapie/ Valpreventie Cursus/ Bewegen Met Ouderen

Sinds Februari 2017 is Josine Wiegant bij ons in de praktijk werkzaam. Josine is gespecialiseerd in het behandelen van de volwassen patiënt en de ouder wordende patiënt.

De keuze om ons team te versterken met een Fysiotherapeut gespecialiseerd in de ouder wordende mens was voor onze praktijk een hele logische.

In onze Kinderfysio en Fysio Praktijk zien wij een heel divers aanbod van Patiënten. Daar het merendeel 0-17 jaar oud is, zien wij ook veel volwassen patiënten en ouderen.

Voor de ouder wordende mens is meer kennis van medicatie, heup- en knie operaties, revalideren na een ziekenhuis opname, aan huis behandeling en kennis van diverse ziektebeelden nodig. Juist deze vaardigheden bezit een Geriatrie Fysiotherapeut.

Onze collega is aangesloten bij het CVA netwerk Midden Holland, het COPD netwerk Midden Holland en bij het van Valpreventie netwerk.

Op donderdagen geeft Josine in Gouda Ouderen Gym bij ons in de praktijk aan het WIlsonplein 1 en 2, gelegen in het Nelson Mandela Centrum in Gouda.

Na de gym kunnen de mensen onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uitwisselen en even bij kletsen.

Wij zijn voornemens om deze Ouderen Gym in Rotterdam Kralingen te gaan aanbieden.

Josine geeft de cursus Valpreventie; "Zicht op Evenwicht" deze wordt door bijna alle zorgverzekeraars deels of volledig vergoedt. Heeft u interesse vraag na bij de zorgverzekeraar of uw verzekering deze cursus vergoedt.

De cursus is echt en aanrader!! De cursus maakt u zekerder, minder faalangstig om te vallen en kan de val incidenten aanzienlijk doen afnemen

Cursusleider: Josine Wiegant

Er wordt in kleine groepen van maximaal 5 personen lesgegeven, waardoor we u veel persoonlijke aandacht kunnen geven! 

Tevens geeft Josine individuele lessen, u krijgt hierbij alle aandacht en er is tijd voor het ingaan op uw persoonlijke vragen.

Locatie Gouda; Wilsonplein 1a, 2806 JM, Gouda. Donderdag vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur om de week.

Voor informatie kunt u een afspraak maken met onze secretaresse, u wordt dan ingeschreven op een lijst.

Geeft u duidelijk uw voorkeurs dag aan en tijden, afhankelijk daarvan wordt u in een groepje ingedeeld of wordt u individueel begeleidt.

U kunt bellen via het telefoonnummer; 0182-528141 of een email sturen naar; kinderfysiotherapie1@tele2.nl